- Mixfood
- Всі заклади
- Магазини
- Херсонська Ферма
Херсонська Ферма

Пицца

Салати











Свинина

Свіже м'ясо. Свинячу голяшку ще називають рулькою. Це частина свинячого окосту до колінного або ліктьового суглоба.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Свиняча м'якоть - універсальний м'ясний продукт, з нього можна приготувати буквально все від котлет до шашлику.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Ласкаво називаємо їх реберцями і уявляємо собі соковиті ароматні шматочки м'яса з підсмаженою скоринкою.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Довгі смужки напівпрозорої свинини, шари м'яса і сала, що чергуються, - ідеальний ароматний сніданок.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Дарницьке м'ясо це вирізка зі свинячого м'яса на кісточці (гомілки). Воно дуже корисне - саме м'ясо практично не жирне, але при цьому містить необхідний організму колаген.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Свиняча вирізка на кістки - продукт для справжніх гурманів. Адже саме з нього можна приготувати як м'ясні стейки так і ніжні відбивні.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Свинячий балик - ідеальна закуска та чудова альтернатива ковбасі.
Термін зберігання – 72 години
Умови зберігання – від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Свинячий ошийок просто ідеальне м'ясо для шашлику - ніжне і м'яке, соковите та в міру жирне.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Охолоджений свинячо-яловичий фарш.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Свиняча вирізка - універсальний м'ясний продукт.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С
Яловичина

Свіже м'ясо. Правильно вибране м'ясо для бульйону - запорука чудового смаку борщу.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Охолоджений яловичий фарш.
Термін зберігання – 72 години
Умови зберігання – від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Вважається дуже корисним та дієтичним - воно нежирне і містить велику кількість необхідного організму колагену.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Корисне і найуніверсальніше для готування: без кісток, волокниста структура, багате на білок, містить незамінні колаген і еластин.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Досить калорійний і просто необхідний людям, які посилено займаються спортом або, чия праця пов'язана з великими фізичними навантаженнями.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Балик із яловичини по праву вважається м'ясним делікатесом.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Найцінніша, а тому й дорога частина яловичої туші її відносять до м'ясних делікатесів.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С
М'ясо куряче

Свіже м'ясо. Частина курочки, що складається з гомілки, стегна та хребтової кісточки.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Одне з найпопулярніших видів курячого м'яса: смачне та калорійне, просто та швидко готується.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Ніжне куряче м'ясо, хрумка скоринка і натуральна соковитість готової страви роблять його фаворитом на будь-якому столі.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Курочка, запечена цілком, доречна завжди і скрізь на сімейний обід так і на свято.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Стегна, сама м'ясиста частина курячої тушки по філе.
Термін зберігання – 72 години
Умови зберігання – від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Домашня ковбаса з курки у натуральній оболонці.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Курячий фарш має ті ж поживні властивості як і м'ясо, містить корисні вітаміни і мікроелементи.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Частина курячої тушки, чисте білкове м'ясо - смачне та дуже корисне.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С
М'ясо індички

Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Одна з найсмачніших частин цього дієтичного птаха.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. М'ясиста частина тушки зі смачним та корисним м'ясом.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С

Свіже м'ясо. Найдієтичніша частина туші, в ній практично немає жиру, отже мінімальна калорійність, зате максимальний вміст білка.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від -1С до +2С
Мариноване м'ясо

Ідеальне поєднання м'якого ніжного м'яса з традиційними спеціями для курки.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від 0С до +8С

Фірмовий маринад, який містить лимон, томатний соус, перець чилі, соєвий соус, натуральний мед - курячі стегна мають шанс стати фірмовою стравою вашої родини.
Термін зберігання – 72 години
Умови зберігання – від 0С до +8С

Курча сире, сіль, часник, масло, майонез, куркума, прянощі.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від 0С до +8С

М'ясо куряче, сало, свинина, спеції, чорний мелений перець, сіль, натуральна оболонка.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від 0С до +8С

М'ясо куряче, м'ясо свинини, свинина, спеції, чорний мелений перець, сіль, натуральна оболонка.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від 0С до +8С

Свинина, телятина, спеції, чорний мелений перець, сіль, натуральна оболонка.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від 0С до +8С

Філе куряче сире, прянощі, майонез, перець чорний мелений, олія, сіль.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від 0С до +8С

Ребро свинина сире, лимон, кетчуп, перець чилі, томат паста, соєвий соус, містить мед, олію, сіль.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від 0С до +8С

Балик на ребрі свинина сира, гірчиця міцна гірчиця в зернах, куркума, масло, майонез, містить мед, сіль, перець чорний мелений.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від 0С до +8С

М'якуш свинина сире, сіль, перець чорний мелений, масло, корендр, цибуля, базилік, прянощі.
Термін зберігання - 72 години
Умови зберігання - від 0С до +8С
Мангал меню











Копчення, ковбаска














Напівфабрикати








Випічка





Європейська, американська, українська, домашня кухня
1. Відгук повинен бути корисний. Якщо у відгуку немає ніякої корисної інформації, то і витрачати час на нього немає сенсу. Розкажіть про смак їжі, час виконання замовлення, якість обслуговування, зручність сервісу, можливі проблеми, про свої пропозиції. Бажано додати фото, щоб інші переконалися в реальності ваших слів.
Якщо адміністрацією сайту буде встановлено, що відгук написано без замовлення через наш сервіс, він може бути видалений.
2. Небажані публікації непотрібних, малоінформативних відгуків, або відгуків, що містять безліч помилок, некорисні коментарі ("+1", "Дякуємо", і т.п.). Заборонено розміщення зовнішніх посилань, рекламних матеріалів, ненормативної лексики, і всього, що порушує закони України.
Коментарів поки немає
Залишити відгук